Kontrolli i shenjave në lëkurë
Mësoni vetë se çfarë ndodh në trupin tuaj dhe komunikoni menjëherë me dermatologun për një ekzaminim individual. Vendosni të dhënat tuaja në formatin e mëposhtëm dhe lexoni një vlerësim të përgjithshëm.
Të gjitha shenjat dhe karakteristikat që përshkruhen në vetëvlerësimin tuaj janë të një karakteri të përgjithshëm dhe mund të mos shprehin saktë gjendjen ose sëmundjen tuaj. Për këtë arsye është i nevojshëm ekzaminimi tek dermatologu.

MICROBERMABRASIONI

Përse lëkura ime nuk është e re dhe e shkëlqyeshme ?

Lëkura deskuamohet normalisht çdo 15-20 ditë.

Flakja e qelizave të vdekura lejon shfaqen e qelizave të reja dhe epidermës së shëndetshme.

Por mosha, ambienti, ushqimi, produktet kozmetike, stresi ulin:Deskuamimin natyral. (Pastrimin).

 • Lindjen e qelizave të reja.
 • Furnizimin me gjak të shtresave të thella.
 • Prodhimin e kolagjenit dhe elastinës.
 • Frymëmarrjen e lëkurës.

Këto kanë si rezultat pamjen e thatë, të zbehtë dhe të lodhur të lëkurës.

ecopeel rikthen funksionet natyrale të lëkurës.

Në cilat raste rekomandohet ecopeel; ecopeel rekomandohet për:

 • Ripërtëritjen e lëkurëssë zbehtë, të thatë dhetë fortë.
  Pastrimin e thellë të lëkurës (Peeling)
 • Peeling të menjëhershëm të lehtë.
  Zhdukjen e vragave të akneve.
 • Zhdukjen e njollave të lekurës.
 • Zhdukjen e rrudhave të holla.
 • Përmirsimin e vragaveatrofike.
 • Përmirmirsimin  e dukshëm të strieve distense.
 • Minimizimin  e yndyrës së epidermës.

Si vepron ecopeel;

ecopeel ndjek një mjekim orgjinal, natyral, të nivelit të lartë, shumë më rezultativ se të gjithë metodat apo aparatet e ngjashme.

Në çdo pikë aplikon njëkohësisht katër veprime.

 • Dermoabrazion- Shkëputje e qelizave të vdekura.
 • Përthithje dhe hiperemi.
 • Rritje e temperaturës pë të prodhuar kolagjen.
 • Goditje të vogla dhe të shpejta.

Përse të zgjedh këtë metodë.

 • Është orgjinale dhe absolutisht natyrale.
 • Rivendos dhe ripërtërit funksionet e brendshme dhe fiziologjike të lëkurës si dhe strukturat e saj në thellësi (jo vetëm në  sipërfaqe) për një përmirsim thelbësor nga brenda jashtë.
 • Është metodë pa dhimbje dhe e këndshm
 • Rezultatet janë të menjëhershme.
 • Me kohëzgjatje shkurtër.
 • Pa acarime dhe trauma.
 • Pa kufizime në shtëpi.
 • Rrit kolagjenin dhe elastinën.
 • Ruan epidermën.
 • Sepse është zgjidhje e plotë për nje epidermë të shëndetshme e cila është, ndjehet dhe duket e shëndetshme në thellësi.

 

Përse pas aplikimit të metodës përmirsohet epiderma ? Bashkëveprimi i katër efekteve të ecopeel ka si rezultat:

 • Pastrimin e qelizave të vdekura.
 • Zvogëlimin e trashësisë së shtresës keratinoze.
 • Zbutjen e epidermis.
 • Largimin e papastërtive.
 • Pastrimin dhe hapjen e poreve.
 • ikthimin e funksionit të frymëmarrjes.
 • Rigjenerimin e strukturave funksionale.
 • Hiperemin e indeve (mikroqarkullimi)
 • Nxitjen e fibroblasteve për prodhimin e shtuar të kolagjenit dhe elastinës.
 • Nxitjen e funksioneve fiziologjike te epidermës.

Kështu epiderma fiton:

 • Zbutje dhe shkëlqim.
 • Elasticitet të madh.
 • Strukturë të pranueshme për produktet kozmetike.
 • Ripërtëritje të përgjithëshme në thellësi për një epidermë të shëndetshme, elastike, të butë dhe me shkëlqim.