Kontrolli i shenjave në lëkurë
Mësoni vetë se çfarë ndodh në trupin tuaj dhe komunikoni menjëherë me dermatologun për një ekzaminim individual. Vendosni të dhënat tuaja në formatin e mëposhtëm dhe lexoni një vlerësim të përgjithshëm.
Të gjitha shenjat dhe karakteristikat që përshkruhen në vetëvlerësimin tuaj janë të një karakteri të përgjithshëm dhe mund të mos shprehin saktë gjendjen ose sëmundjen tuaj. Për këtë arsye është i nevojshëm ekzaminimi tek dermatologu.

Kontaktoni me mjekun


Address Rruga e Kavajës.
Tek ish Parku i Autobuzëve.
Mbi Condor Center
Tirana, Albania
Telefoni +355(0)48860239
Celular +355(0)683017090
           682255298
E: dermatologist@nakuci.eu
Mjeku pranon vetëm me orar takimi.