Kontrolli i shenjave në lëkurë
Mësoni vetë se çfarë ndodh në trupin tuaj dhe komunikoni menjëherë me dermatologun për një ekzaminim individual. Vendosni të dhënat tuaja në formatin e mëposhtëm dhe lexoni një vlerësim të përgjithshëm.
Të gjitha shenjat dhe karakteristikat që përshkruhen në vetëvlerësimin tuaj janë të një karakteri të përgjithshëm dhe mund të mos shprehin saktë gjendjen ose sëmundjen tuaj. Për këtë arsye është i nevojshëm ekzaminimi tek dermatologu.

Konferenca

Foto gjate referimeve ne Kongrese te Dermatologjise.

23/05/2011

 

 

Duke referuar: HISTORY OF ALBANIAN MEDICINE DURING POST BYZANTINE PERIOD.

Health and Society: Private and Public Medical Traditions in Greece and the Balkans (1453-1920).

Oxford Brooks University and University of Athens

8-11 December 2010

 

 

Duke referuar : "Nje rast me vaskuli…