Kontrolli i shenjave në lëkurë
Mësoni vetë se çfarë ndodh në trupin tuaj dhe komunikoni menjëherë me dermatologun për një ekzaminim individual. Vendosni të dhënat tuaja në formatin e mëposhtëm dhe lexoni një vlerësim të përgjithshëm.
Të gjitha shenjat dhe karakteristikat që përshkruhen në vetëvlerësimin tuaj janë të një karakteri të përgjithshëm dhe mund të mos shprehin saktë gjendjen ose sëmundjen tuaj. Për këtë arsye është i nevojshëm ekzaminimi tek dermatologu.

Shtypi

Περί καλλυντικών

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke mbi produktet kozmetike.

.

Celluliti

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke mbi kuptimin dhe mjekimin e celulitit.

Zbokthi

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke për kuptimin e përballimin e zbokthit.

 

 

 

Peeling. Μέθοδος περιποίησης του δέρματος

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke që shpjegon rëndësinë e një metode për kujdesin e fytyrës- (Peeling).

 

Melasma

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke për melasmën ose njollat e shtatzënisë.

 

Lëkura, dielli dhe kremërat mbrojtës

23/05/2011

Artikull i Dr.Mikel Nakuçit në gazetë greke mbi rolin e diellit, filtrave mbrojtës etj.

 

pH i lëkurës. Rëndësia e produkteve kozmetike 5,5

23/05/2011

Artikull i Dr. Mikel Nakuçit në gazetë greke për të kuptuar rolin e pH 5,5 të lëkurës dhe produkteve kozmetike.