Kontrolli i shenjave në lëkurë
Mësoni vetë se çfarë ndodh në trupin tuaj dhe komunikoni menjëherë me dermatologun për një ekzaminim individual. Vendosni të dhënat tuaja në formatin e mëposhtëm dhe lexoni një vlerësim të përgjithshëm.
Të gjitha shenjat dhe karakteristikat që përshkruhen në vetëvlerësimin tuaj janë të një karakteri të përgjithshëm dhe mund të mos shprehin saktë gjendjen ose sëmundjen tuaj. Për këtë arsye është i nevojshëm ekzaminimi tek dermatologu.

RËNDËSIA E LËKURËS

A e dini se çfarë është lëkura jonë ?

Ju e dini që lëkura jonë mbulon të gjithë trupin dhe që përcakton në shkallë të lartë pamjen tonë. Por ju nuk e dini se lëkura mund të "shohë", mund të "ndjejë", mund të "flasë", mund të "nuhasë" etj. Ju nuk e dini se lëkura jonë është organi më i ndërlikuar, përmbledh një s…

Më tepër

INTERVENTET ME LAZER

Pajiset lazer në dermatologji kanë marrë një përhapje shumë të gjerë dhe për to flitet gjithnjë e më shpesh. Ato përdoren si në mjekimet dermatologjike ashtu edhe në kozmetikën dermatologjike. Shkaku i përdorimit kaq të madh është zgjidhja e njërit prej problemeve më të rëndësishme të mjekimit.…

Më tepër
PERPARA
PAS

Acne e rende. Mjekuar me sukses mbas nje mjekimi disa mujor.

Më shumë
PERPARA
PAS
PERPARA
PAS

Para dhe pas mjekimit me lazer te njollave ne duar.

Më shumë
PERPARA
PAS

Vraga të lehta të përmirësuara pas një seance me lazer fraksional.

Më shumë
PERPARA
PAS

Vraga të lehta, përmirësuar pas një seance me lazer fraksional.

Më shumë

INFORMOHUNI NGA DR. NAKUÇI

KUJDESI PER LEKUREN GJATE VERES.
13/07/2012

Kujdesi ndaj lëkurës gjatë verës përcaktohet nga kushtet natyrore dhe shoqërore të kësaj stine. Përcaktohet pra nga veprimi i temperaturave të larta dhe nga rritja e kontaktit të lëkurës me faktorë fizikë, kimikë, të natyrës për shkak të punës dhe ekpozimit më të madh në natyrë gjatë kësaj stine.…

Më tepër
Nga “Kozmetika” në “Lëkurë të shëndetshme gjatë gjithë jetës”. Trajtim i ri në klinikën tonë
07/04/2012

Hydra Facial, i lauruar si aparati më i mirë i estetikës për vitin 2011 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është çelësi i ndryshimit të madh.

 

Zhvillimet e viteve të fundit të dermatologjisë kozmetike kanë ndryshuar edhe konceptet mbi vetë atë. Sot nuk flitet më për “Kozmetikë” po…

Më tepër
Shihni të gjithë artikujt